«Break coffee» CREAF

Com molts de vosaltres ja vau veure a les nostres xarxes socials, el dia 17 de desembre vam anar a organitzar un “ break coffee” al Palau Robert de Barcelona.

El CREAF (Centre d’Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals) és un centre de recerca públic dedicat a l’ecologia terrestre i a l’anàlisi del territori, que produeix coneixements i metodologies per a la conservació, la gestió i l’adaptació del medi ambient al canvi global.

L’objectiu del centre és fer de pont entre el món acadèmic, les administracions i la societat, fomentant la sensibilització i l’intercanvi de coneixements en el nostre àmbit d’actuació, a nivell local, regional i global.

Situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, el centre es va fundar el 1987 com un consorci entre diverses administracions públiques, entitats de recerca i entitats de formació acadèmica.

El CREAF organitza jornades i xerrades per tractar tots aquests temes, i en aquesta ocasió han volgut comptar amb nosaltres per fer la pausa del cafè.

Programa de les jornades organitzades pel CREAF

Comptant amb els companys d’Alternativa3 (una cooperativa de Terrassa que treballa amb el comerç just), vam servir un petit esmorzar per a tots els i les assistents a les jornades esmentades.

Els productes que vam servir van ser els batuts de cacau, el cafè (intens i descafeïnat, tè verd i tè negre) de l’Alternativa3; i l’aigua de “Agua enCaja Mejor”.

Nosaltres els vam fer uns entrepans de pernil, de formatge i vegans (tomàquet, alvocat, rúcula), coques de trampó i pastissos de pastanaga; i per veure els vam fer sucs naturals 100% de taronja i pinya.

Les coques de trampó les vam servir en unes safates de cartró, els pastissos de pastanaga en taules de fusta i els entrepans en safates reutilitzables.

Pels sucs vam utilitzar els nostres pots hermètics per a transportar-los, i un cop allà els vam posar dins les gerres de vidre perquè la gent es pogués servir.

A més a més, vam portar un pot de vidre per fer la recollida de taps per l’Associació San Filippo Barcelona, perquè els assistents poguessin reciclar els taps dels “bricks” d’aigua.

Tot això va fer que evitéssim generar residus innecessaris de plàstics (seguint la nostra filosofia d’empresa) i el resultat va ser fantàstic: la gent va quedar encantada i nosaltres contents de que tot sortís perfecte!

Si voleu més informació sobre el CREAF i els productes que vam servir, us deixem uns enllaços perquè pogueu xafardejar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s