Doncs després de gairebé 4 mesos de demanar-nos el coulant, per fi ha arribat el dia! Ahir les nostres petites xefs van poder tenir el «gustasso» de preparar els seus propis coulants de xocolata!!
Els ingredients que vam fer servir:
- 250 g de xocolata negra (70%)
- 100 g de sucre
- 200 g de mantega
- 6 ous
- 100 g de farina
- 1 mica de sal
Per preparar-lo vam seguir aquests passos:
En primer lloc vam blanquejar els ous amb el sucre en un bol

Mentrestant, vam desfer la xocolata i la mantega al bany maria (també ho podeu desfer al microones).

Un cop desfeta la xocolata i la mantega, ho hem afegit al mateix bol on teniem els ous i el sucre; i a més a més hi hem afegit la farina i la sal.

Ho hem barrejat bé amb les barnilles, fins a tenir una massa homogènia.

Ho hem emmotllat deixant 1 cm com a mínim sense omplir (es recomanen motlles de silicona, però nosaltres ho vam fer en motlles de magdalenes).

Ho hem posat al forn a 200ºC (opció de calor a dalt i a baix) i als 5 minuts ho baixem a 180ºC.
Nosaltres ho hem posat uns 5-8 minuts, ja que el forn és potent.
A casa us recomanem que feu una primera prova, per veure quanta estona necessiten els coulants perquè quedin una mica crus per dins.
- Teniu la opció de congelar els motlles amb la massa abans d’enfornar. En aquest cas, quan vulguem coure’ls, ho posarem uns 11-12 minuts.
Nosaltres vam fer un parell de proves, fins que ens van quedar al punt! Com veieu, a la cuina tot és anar provant!!
Els nostres coulants ens van quedar brutalíssims!! Té bona pinta, oi???
