Què fem?

Des de l’Obrador, pretenem ajudar-vos amb tot el què sigui possible a nivell d’alimentació. És per això que us oferim una diversitat de serveis per fer-vos la vida una mica més fàcil i no us hagueu de complicar ni passar-vos hores i hores a la cuina.

Us presentem els serveis que podeu contractar amb nosaltres. I si el què necessiteu no és a la llista, parlem-ne!

Servei de botiga

A la nostra botiga hi trobareu menjars preparats que us podreu endur per racions. Podreu escollir una gran varietat de plats (primers, segons i postres).

A més a més hi trobareu productes ecològics com ara vi, cava, aigua, cafè, infusions i batuts de xocolata.

També podeu fer els vostres encàrrecs. A l’arxiu que hi ha a continuació, hi trobareu el tríptic informatiu amb tota la llista de plats que podeu encarregar-nos, ja sigui entre setmana o caps de setmana. I si el què voleu no és a la llista, sempre ens ho podeu demanar!

Al mateix document hi trobareu a cada plat, la informació sobre al·lèrgens (lactosa, gluten i vegà).

A més a més també tenim el menú de diumenges: Una mica de «picoteo», un plat principal a escollir (paella o pollastre al forn) i postres. Teniu tota la informació d’aquests menús a l’enllaç següent:

Esmorzars «Oh!Q bo!»

Us presentem el nou servei d’esmorzars (sorpresa) a domicili.

Vosaltres us descarregueu el document adjunt, us poseu en contacte amb nosaltres i ens feu la vostra comanda.

Un cop confirmada, ens doneu l’adreça i el nom de la persona que ho ha de rebre i nosaltres mateixos ho portem a l’hora indicada.

I si teniu alguna idea més que vulgueu posar al pack, i no hi és a la llista, amb una mica de temps, podem mirar d’aconseguir-ho!

Esmorzars a domicili

Vermuts «De VermuteO»

I després de l’èxit dels esmorzars sorpresa a domicili, us presentem la carta dels Vermuts (sorpresa) a domicili: DE VERMUTEO!

A l’arxiu hi trobareu tots els possibles platets, amb cerveses, vermuts, cafès i infusions; per fer un vermut com cal. Si hi ha alguna cosa que trobeu a faltar a la carta, només ens heu de preguntar i mirarem de incloure-ho.

Recordeu també, que els packs «De VermuteO» poden anar acompanyats d’una targeta de felicitació o d’agraïment per la persona destinatària.

Esperem que us agradin!!

Esdeveniments i celebracions

Casaments, batejos, comunions, aniversaris, reunions d’empresa, d’amics o familiars… Qualsevol esdeveniment que tingueu en ment de celebrar, podeu comptar amb nosaltres.

Tenim un llistat de col·laboradors que ens ajudaran a fer que la vostra celebració sigui un èxit (fotògrafs, animació infantil, rams i flors, locals…), a més a més del nostre servei de càtering.

Coffee break

Tallers infantils «Petites xefs»

Cada mes anem descobrint la gastronomía típica d’una ciutat o un país de la Mediterrania. Nosaltres fem una petita introducció, presentem els ingredients i anem donant les directrius perquè siguin les criatures, qui elaborin el plat de la setmana i se l’emportin a casa al final de la sessió.

Les receptes que anem cuinant les trobareu a la pestanya de «Tallers infantils».

A més a més d’aquets tallers, oferim unes festes d’aniversari diferents: tallers de cuina i tallers creatius a domicili.

Tallers de cuina «Petits xefs»

Durant l’any, celebrem moltes festes: Castanyada, Nadal, Reis, Carnestoltes…

A nosaltres ens agrada que gaudiu al màxim de totes aquestes festivitats, i per això us preparem menús especials per a aquestes dates assenyalades!

A continuació trobareu els enllaços de descàrrega dels diferents menús especials que anirem fent. Per a més informació o reserves, ens trobareu al 635.269.111 o a botiga!

Cuideu-vos i a gaudir!

A la botiga podreu trobar diferents plats que us podreu endur per racions, a casa, a la feina o on sigui.

Entre setmana us oferim el servei de menús a domicili. El funcionament d’aquest servei és el següent:

CONDICIONS D’ÚS DEL SERVEI DE CÀTERING DIARI

 • Els menús diaris es publicaran diàriament per diferents canals (Històries d’Instagram i Facebook, canal de Telegram, llista de difusió de Whatsapp – prèvia sol·licitud -, estat del Whatsapp).
 • Les comandes es faran abans de les 11:00 per tal de garantir que poden arribar a l’hora de dinar.
 • Tots els nostres menús estan servits en envasos d’un sol ús, 100% compostables i biodegradables. Es poden escalfar al microones i es poden llençar al contenidor de la matèria orgànica.
 • Aquest servei inclou el transport i el repartiment es realitzarà dins l’horari pactat amb el client.
 • Es prega que si hi ha qualsevol intolerància es faci saber per tal de substituir-ho amb un altre producte.
 • Els preus dels menús són:
  • Primer + segon + postre: 11,50€
  • Primer + segon: 10,50€
  • Un plat: 5,75€
 • Les comandes es faran a través de telèfon o Whatsapp al 635.26.91.11.
 • A la comanda hi ha de constar el nom del comensal de cada menú, l’adreça on voleu rebre el menjar i un telèfon de contacte.
 • Els mètodes de pagament seran: efectiu, targeta bancària, targeta Edenred, tiquet restaurant, Verse o transferència bancària.

Ja sabeu que per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es lobrador_catering_serveis.jpg
Servei personalitzat, dieta mediterrània, envasos biodegradables.