Què fem?

Des de l’Obrador, pretenem ajudar-vos amb tot el què sigui possible a nivell d’alimentació. És per això que us oferim una diversitat de serveis per fer-vos la vida una mica més fàcil i no us hagueu de complicar ni passar-vos hores i hores a la cuina.

Us presentem els serveis que podeu contractar amb nosaltres. I si el què necessiteu no és a la llista, parlem-ne!

Botiga

A la nostra botiga hi trobareu menjars preparats que us podreu endur per racions. Podreu escollir una gran varietat de plats (primers, segons i postres). També podeu fer els vostres encàrrecs (paelles, fideuàs i altres plats).

Esmorzars i vermuts a domicili

Vosaltres us descarregueu el document adjunt, us poseu en contacte amb nosaltres i ens feu la vostra comanda.

Un cop confirmada, ens doneu l’adreça i el nom de la persona que ho ha de rebre i nosaltres mateixos ho portem a l’hora indicada.

I si teniu alguna idea més que vulgueu posar al pack, i no hi és a la llista, amb una mica de temps, podem mirar d’aconseguir-ho!

Esmorzars a domicili

Esdeveniments i celebracions

Casaments, batejos, comunions, aniversaris, reunions d’empresa, d’amics o familiars… Qualsevol esdeveniment que tingueu en ment de celebrar, podeu comptar amb nosaltres.

Tenim un llistat de col·laboradors que ens ajudaran a fer que la vostra celebració sigui un èxit (fotògrafs, animació infantil, rams i flors, locals…), a més a més del nostre servei de càtering.

Coffee break

Durant l’any, celebrem moltes festes: Castanyada, Nadal, Reis, Carnestoltes…

A nosaltres ens agrada que gaudiu al màxim de totes aquestes festivitats, i per això us preparem menús especials per a aquestes dates assenyalades!

A continuació trobareu els enllaços de descàrrega dels diferents menús especials que anirem fent. Per a més informació o reserves, ens trobareu al 635.269.111 o a botiga!

Cuideu-vos i a gaudir!

A la botiga podreu trobar diferents plats que us podreu endur per racions, a casa, a la feina o on sigui.

Entre setmana us oferim el servei de menús a domicili. Com funciona? Cada dia trobareu el menú a les nostres històries d’instagram, Facebook i estat del Whatsapp. Vosaltres escollireu el què més us vingui de gust i ens fareu la comanda abans de les 11:00. A l’hora que toqui, tindreu el dinar a lloc a punt per escalfar i menjar!

Ja sabeu que per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es lobrador_catering_serveis.jpg
Servei personalitzat, dieta mediterrània, envasos biodegradables.