Qui som?


L’estrès i el poc temps que tenim en els darrers anys han causat que restem en pensar en nosaltres mateixos i per conseqüència en la nostra alimentació del dia a dia.

“l’Obrador” el formem un equip jove i compromès amb el medi ambient, que pretenem cobrir aquesta necessitat bàsica en l’alimentació de les persones que, per motius de feina, han de menjar al seu lloc de treball o no tenen temps per preparar-se la carmanyola, cuinant plats basats en la dieta mediterrània, al mateix temps que contribuïm amb la preservació del medi ambient. Al mateix temps, també oferim servei per a esdeveniments i celebracions.

  • Personalitzem cada servei, cuidant cada detall per fer-vos sentir «com a casa» allà on sigueu; tot amb productes ecològics, de proximitat i de comerç just, i amb una base mediterrània en tots els àpats.
  • Evitem l’ús del plàstic no reutilitzable, fem servir envasos biodegradables i compostables (fets de canya de sucre i de midó de blat de moro) i alguns de cartró.
  • Evitem l’abús del sucre, per tant, no trobareu begudes amb alt contingut d’aquest ingredient dins la nostra oferta.
  • La nostra bodega està composta per vins, caves i vermuts amb certificació d’agricultura ecològica.

Feu una ullada al blog, a la web o a les nostres xarxes socials i descobriu-nos més a fons!