Crêpes suzette

A la primera parada de França, ens menjarem uns «crêpes suzette». De fet, el «cognom» «suzette» va ser l’excusa per aprendre a fer les crêpes a casa i poder-les farcir del què ens doni la gana (maduixes, nata, xocolata, pernil, formatge…) hihihi.

Comencem! Els ingredients que hem necessitat són:

  • Per la massa dels crêpes:
    • 250 ml de llet
    • 125 g de farina
    • 50 g de sucre
    • 2 ous
    • Una mica de sal
  • Per la salsa
    • 100 g de mantega
    • 70 g de sucre
    • 200 ml de suc de taronja (2 peces)
    • 100 ml de licor Triple Sec (Cointreau)

Per preprarar-los hem batut els ingredients de la massa fins que ens ha quedat homogènia i sense grumolls.

Hem escalfat una paella i li hem posat una mica de mantega. *Els hem explicat un petit truc per «convertir» una paella desgastada, en una antiadherent.

Hem posat la porció de mescla a la paella (ha de cobrir tot el fons, que quedi ben repartit i que quedi una capa fina).

Hem après a donar-li la volta amb un cop de canell i els hem tret al cap d’un parell de minuts.

Quan hem fet totes les crêpes que necessitàvem, ens hem posat a fer la salsa.

Hem posat el licor en una paella i hem deixat que s’evaporés tot l’alcohol. Un cop eliminat l’alcohol, hem afegit el suc de taronja i la mantega perquè espesseixi una mica.

Un cop feta la salseta, hem doblegat les crêpes, les hem emplatat i hem tirat la salsa per sobre.

Com que ens ha sobrat temps i les crêpes ens encanten, n’hem fet una per cadascú i elles i ells han escollit de què el volien farcir (xocolata, nata, pernil i formatge…).

Han quedat tremendos!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s